28

Komentari (28)

Zulfikar
Vojvodu Vranjesa vratiti u repku...
Famoza
Ma treba ga zvat a vi "patriote" samo serite. Momak je u najboljim godinama a i bolji od pola
Sajaga
Dajte opet BHF dux Begovicu,haha ne zna se kod nas ko koga handri.
MaDaj
Ooooo pazi, nije vise “igrač broj 6” jahahahha
Alen23
to su debili BHF Legion one grupe debilske oni unistavaju reprezentaciju prvo su ga za sat sto je istetovirao maltretirali p onda kad je objavio vezano za ovo jaran lik igrao zivotom za repku isao je glavom na kopacku al glupi navijaci gledali politicki sve mora da ih politika finansira koji debili
Mowzilla
Strasno koliko ovaj portal svrsava na njegove objave. Ne zna se ko je gori, on, njegovi fanovi ili vi, ocam'...PERSONA NON GRATA!
Vrana
Nasi navijaci su 12. igrac a on nije ni za rezervu
PeppermintSA
Možete misliti o njemu šta hoćete, s pravom ga kritikovati zbog tetovaža ali je on igrač koji je uvijek, u svakoj utakmici davao 150% i išao glavom na kopačku kad je nosio grb Bosne i Hercegovine. S druge strane, pojedine “patriote” u reprezentaciji koje se slikaju s ljiljanima svako malo nisu pošteno zašprintale 4-5 godina.
MangasColoradas
@PeppermintSA ...da je Leo Messi ja ga ne bi vratio,pa makar vise nikad nikog ne pobijedili.
PeppermintSA
Da je Leo Messi, što se mene tiče mogao bi Dražu Mihailovića imati istetoviranog na čelu.
Alen23
pa nes nikad ni vodit repki vise na velikoj sceni
roki-rokic
Vodi ga kuci AKO ti ga zao.
makelele
Istina, usporedite samo onog blejača Višću, kofol neki patriota, ljiljanke po turskoj nosi, a kad dodje igrat za repku, lik znaci gori od najgoreg... Višća je jedan od najgorih ikad igrača koji su nastupali za BiH, pa Avdija Vršajevic je bolje igrao
@rm1n
Druže on jest igračina, i to što je dobro igro više je on profitirao nego BiH. Al da je najbolji na svijetu, podržava ideologiju kojoj je cilj naše istrebljenje..
nightcry
kome to objašnjavaš, moj ti, tvoji komentari su ovdje ko mokar fenjer u smrdljivom podrumu - masa bi ih najviše volila da smo prvaci, a da igraju samo oni kojima su usta puna patriotizma - pa eto imaju ove što se slikaju sa ljiljanima i jedu kolače
nightcry
@rm1n ma šta on podržava i šta je "profitirao", i ko smo "mi" - on podržava cajke i trenutno najpopularnije papanluke, isto ko i svaki "naš" - kakvu on ideologiju razumije i podržava, jadan ne bio, ne zna dva broja sabrati, malo manje nego pola komentatora po ovim portalima.
felix__27
epa
ako smo spali da nam vranjes nedostaje onda smo propali ko tzeton... onda mozemo pisati i da nam nedostaje Avdija vrsajević..
Zaštita Identiteta
Avdija zabio na svjetskom, prc
MangasColoradas
@Zaštita Identiteta ...tako je,George Best nikad nije igrao na SP,a Avdija igrao i zabio gol :D
Dejavu
zbog ovakvih maloumnika koji ga podrzavaju, nas bosnjake kolju svakih 40 godina
Alen23
kolju tebe i sad
nightcry
jesil to ti Fatmire? hoćel bit kakve nafake od braće "kratkih pantalona" ?
tuzlaak
mater vam on ****
Saban
Jbo vas on,sta to fali 8vim momcima bar vole Bih iznad sveg a bit ce to bolje,previse igraca iz generacije zlatne je otislo sad treba nacekati i mladoj 21 7ma potencijala pa brazil 7 smjeni generacije je bio prosjecna repka polako ja mislim da cemo bit sve bolji cim se rijesimo raznoraznih menadzera i uz pravog selektora koji ih nece uzimati u obzir i pozivati samo kvalitet,
nightcry
nek si im reko Šabane - nego kako je na Dedinju, jel se mermerna ploča raspala?
Fk1921
Objavite nesto i o njegovim idolima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.