Vranješ dobio brojne poruke podrške, a on pokazao šta misli o igri reprezentacije BiH
Foto - T. Hebib

Nekadašnji reprezentativac prozvao BHF

Vranješ dobio brojne poruke podrške, a on pokazao šta misli o igri reprezentacije BiH

M. Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine već godinama igra izuzetno loše.

Rijetkost je da Zmajevi odigraju izuzetno dobar meč ili da skinu skalp nekoj velikoj selekciji, a sinoćnji poraz od Poljske (3:0) zatvorio je novi niz poraza u bitnim utakmicama.

Nakon utakmice se oglasio nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ, koji je imao poruku za navijače, BHFanaticose sa kojima nije u dobrim odnosima.

"Sad bauštelci nastavite navijati za svoje reprezentacije (Švedska, Njemačka, Austrija itd...)", napisao je nekadašnji bh. reprezentativac.

Interesantno je da je na društvenim mrežama Vranješ dobio popriličnu podršku. Vidljivo je to po Instagram storyjima koje objavljuje, a on je odlučio da objavi neke od njih.

Jasno je pokazao šta misli o igrama reprezentacije BiH u prethodnom periodu i očigledno smatra da treba više muške igre.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vranješ je za reprezentaciju BiH odigrao 38 utakmica u periodu od 2010. godine do momenta kada je otpisan iz kombinacija 2018. godine.

Top Komentari

PeppermintSA
Možete misliti o njemu šta hoćete, s pravom ga kritikovati zbog tetovaža ali je on igrač koji je uvijek, u svakoj utakmici davao 150% i išao glavom na kopačku kad je nosio grb Bosne i Hercegovine. S druge strane, pojedine “patriote” u reprezentaciji koje se slikaju s ljiljanima svako malo nisu pošteno zašprintale 4-5 godina.
41 14
Dejavu
zbog ovakvih maloumnika koji ga podrzavaju, nas bosnjake kolju svakih 40 godina
30 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi