Ognjen Vranješ promijenio imidž i slavio u velikom derbiju

AEK bolji od Olympiakosa

Ognjen Vranješ promijenio imidž i slavio u velikom derbiju

Fudbaleri AEK-a su danas u velikom derbiju savladali Olympiakos u Pireju rezultatom 2:1.

Zanimljivo, do 81. minute atinskog derbija rezultat je bio 0:0 a prvi su u vodstvo stigli domaći. Ansarifard je pogodio za prednost Olympiakosa od 1:0, da bi šest minuta kasnije Čigrinski zabio za 1:1.

Kada se očekivao kraj susreta, Giakoumakis je u četvrtoj minuti nadoknade pogodio za potpuni preokret AEK-a i izuzetno vrijedna tri boda.

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ odigrao je svih 90 minuta za pobjednički tim, a na terenu se pojavio u nešto drugačijem izdanju. Naime, Vranješ je ofarbao kosu u plavo, a promjena imidža mu je donijela sreću u derbiju.

Potražite više informacija na temu Super League:

AEK nakon 20 kola zauzima drugo mjesto na tabeli sa 44 boda, dok je Olympiakos tek treći sa 42. Na prvom mjestu je PAOK sa 46 bodova i sve su prilike da nas čeka vrlo interesantna završnica prvenstva u grčkoj Super ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi