Slijedi "ludilo" u Briselu

Anderlecht dovodi nova pojačanja

Slijedi "ludilo" u Briselu

Endin Čaušević

Anderlecht je za finiš januarskog prelaznog roka ostavio pravu dramu i prema svemu sudeći ovaj belgijski klub pojačat će nekoliko fudbalera.

Čelni ljudi Anderlechta najavili su pravo "ludilo" u preostalim danima prelaznog roka. Ovaj belgijski klub trebalo bi pojačati nekoliko fudbalera, a u vrhu liste želja nalazi se i bh. reprezentativac Ognjen Vranješ.

Anderlecht ima plan prodati Sofianea Hannija u Spartak iz Moskve kako bi od zaređenog novca doveli nova pojačanja. Prvi na listi želja je nekadašnji napadač ove ekipe Aleksandar Mitrović kojeg žele dovesti na posudbu iz Newcastlea do kraja ove sezone.

Također, pored Mitrovića u vrhu liste želja je i Vranješ, a Anderlecht već pregovara sa AEK-om oko bh. igrača. Čini se da će ovo biti veoma uzbudljivi dani za navijače Anderlechta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije