Ogorčeni nakon spiska: Newcastle poslao poruku selektoru Engleske

Lescalles i Shelvey ne idu u Rusiju

Ogorčeni nakon spiska: Newcastle poslao poruku selektoru Engleske

E. Čaušević

Selektor reprezentacije Engleske, Gareth Southgate, danas je objavio konačan spisak igrača na koje će računati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Southgate nije želio objaviti širi spisak već je odmah prešao na stvar i saopštio konačni spisak od 23 fudbalera koja će biti u avionu za Rusiju. Spisak je izazvao buru negodovanja u engleskoj javnosti, a najviše od strane navijača Newcastlea.

Navijači ovog kluba su ogorčeni što se Jamaal Lescalles i Jonjo Shelvey nisu našli na ovom spisku jer vjeruju da su svojim igrama to zaslužili. Očito je da isto mišljenje dijele i čelnici ovog engleskog kluba koji su se oglasili na Twitteru putem zvanične stranice kluba.

"Uživajte u ljeto momci. Vi ste to zaradili i zaslužili", poručili su iz Newcastlea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi