Ogromna greška sudija: Barcelona drastično oštećena!

Poništen gol Suareza

Ogromna greška sudija: Barcelona drastično oštećena!

Midhat Šljivak

Barcelona je danas u Sevilli kod Betisa osvojila samo jedan bod.

Katalonci su u finišu došli do jednog boda golom Luisa Suareza za 1:1, ali je sudija ovog meča Alejandro Hernandez s pomoćnicima napravio ogromnu grešku u 78. minuti.

Nakon gola Betisa, Barca je krenula u napad. Jedna lopta je završila iza gol-linije, odakle ju je izbacio jedan od  igrača domaćeg tima.

Iako je bilo očito kako je lopta dobro prešla liniju, sudija Hernandez, ali i njegovi pomoćnici se nisu oglasili i napravili su veliku grešku.

Ipak, u 90. minuti se Barca spasila. Suarez je pogodio za konačnih 1:1, ali je sigurno da će biti velikih protesta nakon ove odluke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bijesan je Urugvajac bio nakon meča:
"Lopta je prešla barem metar. Ovo je bolna odluka za nas", istakao je Suarez.

Ovako je izgledala velika greška sudije Hernandeza.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi