Ogromna rana na glavi nije spriječila Griezmanna da igra

Francuz se uzalud žalio sudiji

Ogromna rana na glavi nije spriječila Griezmanna da igra

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Antoine Griezmann odigrao je 25 minuta meča između Atletico Madrida i Arsenala sa ogromnom ranom na glavi.

Napadač madridskog tima je zaradio posjekotinu na potiljku nakon što ga je laktom udario protivnički fudbaler Calum Chambers.

Sudija Gianluca Rocchi nije regovao. Griezmann mu je uzaludno ukazivao da je dobio udarac i kada je vidio da Italijanu njegovi protesti ništa ne znače, nastavio je igrati sa ranom na glavi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Imao je potom i jednu šansu da postigne gol, ali ju nije iskoristio. Ipak, učestvovao je u akciji kod gola kojeg je postigao Diego Costa u samom finišu prvog poluvremena.

Srećom Griezmann nije imao težih posljedica, ali je njegov kolega iz reprezentacije Laurent Koscielny doživio tešku povredu Ahilove pete u ovom duelu i čeka ga višemjesečna pauza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti