Ogromno interesovanje medija za utakmicu BiH - Grčka

Zenica u centru pažnje

Ogromno interesovanje medija za utakmicu BiH - Grčka

D. Rakanović

Nova veoma važna utakmica u okviru kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji očekuje nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine večeras na Bilinom Polju protiv selekcije Grčke. 

Utakmica je privukla veliku medijsku pažnju, pa će sa utakmice izvještavati oko 150 novinara, fotoreportera i snimatelja iz 70 akreditovanih redakcija. 

Ovu utakmicu ljubitelji nogometa moći će pratiti na televizijskim ekranima, a prijenos će imati čak 22 televizijska kanala. 

Meč između Bosne i Hercegovine i Grčke igra se večeras od 20:45 sati, a utakmicu sude italijanske sudije Nicola Rizzoli, Riccardo Di Fiore, Lorenzo Manganelli i Marco Guida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi