Zmajevi u dobroj atmosferi čekaju sutrašnji meč

Odrađen posljednji trening pred Grčku

Zmajevi u dobroj atmosferi čekaju sutrašnji meč

Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv Grčke na Bilinom Polju. Izabranici Mehmeda Baždarevića, kao i obično posljednji trening su odradili u Trening centru N/FSBiH na Crkvičkom brdu.

Svjesni su Zmajevi značaja sutrašnje utakmice, te su u dvije sedmice priprema prema riječima stručnog štaba imali dovoljno vremena da svi igrači, psihički, fizički, te taktički budu spremni za meč.

Miralem Pjanić večeras je trenirao s ekipom normalno, te će sutra početi utakmicu od prve minute, što je svakako dodatno poboljšalo atmosferu u reprezentaciji. Iako su Grci oslabljeni i naša selekcija je imala nekoliko otkaza, ali sutra ništa ne smije biti prepreka da se pred domaćom publikom osvoje tri boda.

Kapiten Edin Džeko i ostali nogometaši pozvali su sutra navijače na strpljenje, jer očekuju težak meč, tako da im je potrebna podrška s tribina od prve do zadnje minute. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nema sumnje da će u Zenici sutra vladati euforija, te se očekuje dolazak navijača iz svih dijelova BiH od ranih jutarnjih sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi