Ogromno priznanje za Luku Modrića
Foto: EPA

Hrvat u odabranom društvu

Ogromno priznanje za Luku Modrića

Hrvatski nogometaš Luka Modrić dobio je veliko priznanje od strane Međunarodna federacija za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS). 

Međunarodna federacija za nogometnu povijest i statistiku ili IFFHS proglasila je hrvatskog kapetana trećim najboljim playmakerom prošlog desetljeća. Ovo je ogromno priznaje za hrvatskog maestra, kada pogledamo u kojem se društvu nalazi. Ispred Luke su samo dvije legende Barcelone.

To su Lionel Messi sa 174 boda i Andres Iniesta sa 127 bodova, dok ih je Modrić skupio 113. Hrvatu u leđa gledaju Kevin De Bruyne (103), Toni Kroos (90), Eden Hazard (77), Neymar (71), Mesut Özil (69), Andrea Pirlo (63), Yaya Toure (60), Xavi (55), Cristiano Ronaldo (54), David Silva (52), James Rodriguez (42), Bastian Schweinsteiger (40), Christian Eriksen (38), Riyad Mahrez (38), Paul Pogba (35), Thiago Alcantara (33) i Isco (25).

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

rodjeni95
Luka je najbolji veznjak desetljeca. Primjer Xavi napušta Barcu sa 32-33, Iniesta takodjer, jedini Lukita igra sa 35god u Realu i produžuje ugovor.
4 1
Realist
Svaka cast Iniesti ali on nije trebao bit u ovom izboru jer je s oje najbolje utakmice odigro u prvom desetljeću i tad je bio najbolji
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi