Ohrabrujuća vijest za šampiona: Stanojević uskoro u trenažnom procesu

Veliko pojačanje za FK Sarajevo

Ohrabrujuća vijest za šampiona: Stanojević uskoro u trenažnom procesu · Saznajemo

Admin Čaušević

Husref Musemić će uskoro moći računati na možda i ključnog igrača u veznom redu ekipe koja je na Koševo donijela historijsku duplu krunu. 

Miloš Stanojević je na Koševo stigao 2017. godine, postepeno se nametnuo u veznom redu te je s vremenom postao nezamjenljiv dio ekipe, da bi u finišu sezone doživio nezgodnu povredu oka.

Ovaj 25-godišnjak je povredu dobio u finalu Kupa BiH protiv Širokog Brijega nakon čega je imao dva operativna zahvata te je planirano da se na teren vrati tek sljedeće godine.

Međutim, kako SportSport.ba nezvanično saznaje srbijanski veznjak bi na raspolaganju Musemiću trebao biti brže nego što se to očekivalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stanojević bi se u trenažnom procesu trebao naći za tri sedmice nakon čega bi se trebalo znati više informacija o tome kada bi mogao konkurisati za utakmice.

U prošloj sezoni računajući sva takmičenja Musemić ga je koristio na 33 utakmice, a na ukazano povjerenje je uzvratio sa dva gola i dvije asistencije te pregršt oduzetih lopti i napravljenih "pametnih" faulova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Šulc
Rahmanovic Oremus Hodzic
3 0
Šulc
Nisu im noge u gipsu nedaj boze izadzite u javnost
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi