Dobre vijesti za Sarajevo: Šerbečić će biti spreman za Velež

Povreda lakše prirode

Dobre vijesti za Sarajevo: Šerbečić će biti spreman za Velež

Povreda koju je Besim Šerbečić zadobio u meču s Radnikom, srećom po Sarajevo, samo je lakše prirode.

Mladi reprezentativac BiH je u minulom kolu svojim golom donio Sarajevu tri boda protiv Radnika, no pred sami kraj utakmice osjetio je bolove u predjelu natkoljenice i na koncu zatražio izmjenu.

Izazvalo je to, naravno, veliku zabrinutost u taboru aktuelnog prvaka, a ultrazvučni pregledi kojima je Šerbečić danas podvrgnut pokazali su da povreda nije ozbiljnije prirode. Laknulo je i treneru Husrefu Musemiću koji će tako moći računati na usluge ovog fudbalera u narednom kolu kada na Koševu gostuje mostarski Velež. 

Otkako je došao u Sarajevo, Šerbečić je neizostavan u prvoj postavi i svojim sjajnim igrama je pridobio i simpatije navijača, pa stoga i ne čudi što je vladala velika bojazan za njegovo zdravstveno stanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, za Sarajevo nastupa kao posuđen igrač norveškog Rosenborga. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Disha
Samo u nas strani otpad moze biti dobar igrac.To dovoljno govori o kvalitetu fudbala i posebno o laznim velicinama raznih samoproglasenih giganta.
0 16
Rus
Jebo njega bitan je sudija.
0 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi