Okić: Bio sam pred potpisom za drugi klub, ali je to propalo

Na kraju potpisao za Radnik

Okić: Bio sam pred potpisom za drugi klub, ali je to propalo

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika proteklog vikenda na domaćem terenu savladali su Krupu (3:1) u okviru 14. kola Premijer lige BiH.

Radnik je u Bijeljini slavio sa 3:1 protiv novog premijerligaša, a zapaženu ulogu na terenu imao je novi igrač ove ekipe Ševko Okić. Nekadašnji napadač Sarajeva prije nekoliko sedmica stigao je u Radnik iako se govorilo da će svoju karijeru nastaviti u inostranstvu.

"Prije dolaska u Bijeljinu bio sam mjesec i po u jednom klubu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, praktično je sve bilo dogovoreno, ali do potpisa nije došlo iz nekih meni nepoznatih razloga. Nakon toga Radnik je bio najbrži, najkonkretniji i najkorektniji i zbog toga sam tu", rekao je Okić, te dodao:

"Krupa je jako neugodan rival. Jako su čvrsta i organizovana ekipa sa brzim napadačima i odličnom tranformacijom iz odbrane u napad. Utakmica je bila pravi derbi dvije ekipe iz samog vrha, utakmica koje se ne bi postidjele ni mnogo kvalitetnije lige. Mi u prvom poluvremenu nismo iskoristili inicijativu, ali nas je Martinović evrogolom nakon vođstva Krupe vratio u igru. Odlazak na odmor sa neriješenim rezultatom nam je mnogo značio u drugom poluvremenu kada smo još pojačali ritam. Nagrada za našu igru je bio prelijep gol Simeunovića nakon čega smo postigli još jedan pogodak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti