OKK Borac dobio novo rukovodstvo

Ignjatić novi predsjednik UO

OKK Borac dobio novo rukovodstvo

OKK Borac konačno je dobio novo rukovodstvo. 

Na Izbornoj sjednici Skupštine kluba dogovoreno je da novi predsjednik Upravnog odbora bude Nenad Ignjatić, nekadašnji igrač i trener Borca, Skupštinom će predsjedavati Vladan Ristić, dok će ulogu direktora preuzeti Bojan Božić, koji će ujedino ostati na trenerskoj klupi.

"Naš primarni cilj je opstanak u Prvoj ligi RS. Nakon toga krećemo u oživljavanje omladinskog pogona, a tu ćemo imati pomoć od škole košarke Basket 2000, sa kojom smo potpisali ugovor o saradnji. U planu su razgovori sa predstavnicima ostalih klubova i otvoreni smo za saradnju sa svima sa kojima nađemo zajednički interes", izjavio je novi direktor kluba.

Košarkaši Borca trenutno zauzimaju 8. poziciju na tabeli Prve lige RS sa omjerom od šest pobjeda i šest poraza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi