Oko 60.000 navijača na stadionu Santiago Bernabeu "presudilo" Baleu

Velšanin u centru pažnje

Oko 60.000 navijača na stadionu Santiago Bernabeu "presudilo" Baleu

Admin Čaušević

Bez obzira na posljednje ispade tokom reprezentativnih utakmica Zinedine Zidane je odlučio pozvati Garetha Balea za susret s Real Sociedadom.

Nije bilo sumnje da Balea očekuje topla dobrodošlica na Santiago Bernabeu, a publika na kultnom madridskom stadionu je bilo jednoglasna.

Naime, kada je spiker prilikom predstavljana timova izgovorio ime i prezime Velšanina uslijedili su žestoki zvižduci oko 60.000 navijača Los Blancosa.

Ovakav potez madridske publike i ne treba da iznenađuje s obzirom da je Bale prije nekoliko dana poručio kako mu je Real Madrid na trećem mjestu prioriteta, iza reprezentacije Velsa i golfa.

Inače, ostale zvijezde Kraljeva, prije svih Sergio Ramos, Karim Benzema i Eden Hazard su dočekani sa velikim aplauzima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...najdebilniji navijaci na svijetu.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi