Ole Gunnar Solskjaer jasan: Bolje imati rupu u timu, nego šu*ka

Govorio o Alexisu i Lukakuu

Ole Gunnar Solskjaer jasan: Bolje imati rupu u timu, nego šu*ka

E. Oštraković

Trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, tvrdi da se atmosfera itekako promijenila nakon što su Alexis Sanchez i Romelu Lukaku otišli u Inter.

Oni su u Inter otišli prošlog ljeta, a čini se da je cijeli problem oko loše igre Manchester bio u njima i lošoj atmosferi koju su pravili.

"Radije ću imati rupu u timu, nego šu*ka. Veoma je važno kakav ste čovjek. Mi smo tim, kolektiv u jednoj sredini. Volim kada igrači imaju malo ega, ali kada se mogu uklopiti u sistem kolektiva", rekao je Solskjaer, te je dodao:

"Nisu mi se sviđali tada neki igrači i neke stvari oko njih, ali to smo riješili prošlog ljeta i sada je sve super. Trenutno, u ovoj grupi igrača nemamo igrača kakvi su tada bili", završio je Ole Gunnar Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očito je da je u svojoj izjavio mislio na Alexisa i Lukakua, te je pitanje da li će se njih dvojica uopšte vratiti u Manchester United.

Top Komentari

red devil mo
Alexis možda jer je posuđen,ali Lukakua je Inter kupio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi