3

Komentari (3)

Lineker
Pricati o tituli sa ovakvom odbranom je u najmanju ruku smijesno.
IMPERATOR
Svi ce do kraja prosuti gomilu bodova, City je samo uhvatio zamah pa izgleda neuhvatljiv. United je penicilin za City i Liverpool. Prethodnih godina su izvlacili pozitivne rezultate i kad su bili u potpunom rasulu. United trenutno ima najjacu igracku postavu u ligi plus brutalnu klupu, samo ih budala moze otpisati iz utrke za titulu.
Mele
Postigli su 49 golova, primili 30. dok su im komsije plavci primili samo 13. Kakva odbrana sa najboljim, po njihovom misljenju, golmanom svijeta..Sa ovakvom odbranom, mnogi ce vam zabiti bar 2 ili 3 komada.Titula ni na vidiku, favorit je .City..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.