6

Komentari (6)

Sanska_Prangija
7 dana su nereprezentativci dobili, znaci njih par.. a ne i citava ekipa. Prvo malo pogledajte na kalendar, pa mozda na livescore, pa onda razmislite, pa onda pišite..
emanuelmacron
Ferguson je dobar kao trener,al kao savjetnik je izgleda nula,ili nece da pljune po ssvojim odlukama al toj ilogicno
Sars33
Lik je imo tim, znaci imo je tim koji je bilo koji trener lahko mogao voditi i upravljati njime, jest on dobar trener i sve to, al sa ovakvim debilima sto danas igraju za United niko nista ne moze uraditi. Pa enno Maguair kupljen za 70 miliona i jos je postao kapiten ekipe, ne zna lopte u nogama drzat...
Koba84
@Sars33 jesi tu glup ili ti noge smrde. On je taj tim stvorio nije. On nije kupong kao ostali. On je sastavio ekipu koja je derala bolje ekipe i to vrijeme. Niko Fergusonu nista nije poklonio niti kupovao za neke blentave cifre. Ako nisi pratio MU prije nemoj ni komentarisat Allahati.
bk123
aj ne seri te...kao da igračima nije drago što im je dao slobodno 7 dana, možda ih je šokirao al ugodno.
K79
ma normala u ovakvim situacijama forsiranje ne donosi nista pozitivno i treba malo da se odmore jedni od drugih
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.