Solskjaer napustio Manchester, igrači zbunjeni

Otputovao u Norvešku

Solskjaer napustio Manchester, igrači zbunjeni

Edmir Škorić

Menadžer Manchester United odlučio je da napravi privremenu pauzu, pa je otputovao u Norvešku.

Uslijedila je reprezentativna pauza i trener engleskog velikana odlučio je istu provesti u rodnoj Norveškoj, kako bi malo odmorio od silnih napora.

Zanimljivo, nije ostao s ostatkom ekipem u Manchesteru koja će nastaviti s treninzima.

Soslskjaer planira sedmicu dana provesti u Norveškoj sa porodicom i prijateljima, a Daily Mail ističe da su neki igrači zbunjeni i iznenađeni takvom odlukom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Solskjaer trpi žestoke kritike nakon slabih rezultata i vjeruje se da je samo pitanje trenutka kada će dobiti otkaz, mada mu uprava kluba uporno nudi bezrezervnu podršku.

Manchester United je doveo velika pojačanja ljetos, ali daleko je od samog vrha i trenutno je tek šesti na tabeli u Premier ligi, a ima dosta problema i u grupnoj fazi Lige prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
E ****m vam naslov, tamam pomisli da je suspendovan
4 1
user1574859714
Ne kontam ove trenere koji strepe za otkaz kao da ce ostati gladan a svi puni para. Otkaz pa sta necea ostati bez para,neces biti gladan,maci ces drugi klub.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi