Solskjaer u sudijama pronašao glavne krivce za poraz

Tako to obično biva...

Solskjaer u sudijama pronašao glavne krivce za poraz

S. Grebović

Manchester United sinoć je doživio neugodan poraz na svom terenu od West Hama sa 1:0 u prvom kolu EFL Kupa.

Crveni đavoli su u ovom meču nastupili u izmješanom, ali opet jakon sastavu no na kraju su ipak slavili Čekićari.

Gol koji je napravio razliku postigao je Manuel Lanzini u 7. minutu susreta. Domaći su se do kraja pokušavali vratiti, ali nisu uspjeli. 

Cristiano Ronaldo nije bio u rosteru Uniteda za ovaj meč.

Iako se radi o Liga Kupu, sigurno da se navijači Uniteda ne osjećaju prijatno zbog ovog poraza, a još su se manje osjećali dobro kada su čuli izjavu šefa struke njigovog tima na kraju meča.

Ole Gunnar Solskjaer je krivca za poraz pronašao u - sudijama?!

"Ne bih sad da puno pričam i tražim alibi, ali bio je penal na Lingardu. Napravili smo pritisak nako primljenog gola. Mason Greenwood je unio potrebnu svežinu kad je ušao, bio je dobar, ali nije pomoglo. Željeli smo da prođemo u sljedeću rundu, ali ovo je duga sezona. Biće još mnogo utakmica. Ne mogu ništa da zamerim igračima. Nije dobro što smo eliminisani, ali već u subotu nas čeka važan duel sa Aston Villom u Premijer ligi", poručuje norveški strateg sa kojim navijači u najmanju ruku, nikako nisu zadovoljni.

Top Komentari

King_Kenny
...pa normalno da su sudije krive,nisu im svirali penale kao sto su navikli.
1 4
fudo.98
Čuj sudije krivci, sreća pa se ljudi isfulaše pred kraj tekme...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi