United Solskjaeru nudi novi ugovor
FOTO - EPA

United Solskjaeru nudi novi ugovor

A. Beganović

Norveški stručnjak Ole Gunnar Solskjaer najvjerovatnije će voditi Manchester United i nakon ljeta 2022. godine do kada ga trenutno veže ugovor sa ovim slavnim klubom.

Naime, kako piše ESPN, čelnici kluba zadovoljni su s onim što radi norveški stručnjak te su spremni ponuditi mu produžetak saradnje bez obzira da li osvojio neki trofej ili ne.

Trenutni ugovor Solskjaera za United veže do ljeta 2022. godine, a nije poznato koliko novca će mu ponuditi čelnici kluba za potpisivanje novog višegodišnjeg ugovora.

Podsjetimo, United je pod vodstvom norveškog stručnjaka u sezoni 2018/2019 zauzeo 6. mjesto na tabeli, u prošloj su Crveni đavoli završili na 3. mjestu, dok su trenutno drugoplasirana ekipa Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim United 48-godišnji stručnjak je u karijeri vodio još Molde, te Cardiff City.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi