Olgun stiže u Zenicu, isplata dugovanja bivšim igračima Čelika počinje danas

Za sutra zakazana press konferencija

Olgun stiže u Zenicu, isplata dugovanja bivšim igračima Čelika počinje danas

E. Čaušević

NK Čelik nalazi se u veoma teškoj situaciji zbog dugovanja koja ovaj klub ima prema bivšim igračima.

Čelik je u nedjelju trebao igrati na Grbavici protiv Željezničara, ali je utakmica odgođena sat vremena pred početak jer zenički klub nije ispunio obaveze, te je suspendovan. Također, Čelik bi mogao biti izbačen iz Premijer lige ukoliko ne riješi dugovanja do petka.

Prethodnih godina se zenički klub nalazi u teškoj situaciji, ali sigurno da navijači nisu mogli očekivati takav razvoj dešavanja. Predsjednik ovog kluba Aydin Olgun danas će doputovati u Zenicu i prema informacijama iz kluba već danas će biti isplaćena sva dugovanja.

Također, potvrđeno je da će sutra na Bilinom polju biti održana press konferencija u 14 sati na kojoj će se pojaviti čelni ljudi ovog kluba koji će pokušati objasniti šta se dešava u klubu, te kako je došlo do ovakve situacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sekretar ovog kluba, Ismar Huskić, jučer je izjavio da su u klubu dobili obećanje da će dugovanja biti riješena danas i da neće biti problema da se odigra utakmica za vikend kada će Zeničani pred svojim navijačima dočekati Zvijezdu 09.

Utakmica protiv Željezničara će gotovo sigurno biti registrovana rezultatom 3:0 u koristi Plavih. Čelik se trenutno nalazi na devetom mjestu sa 16 osvojenih bodova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Sve je ok neka celika bolje nego neki klubova iz selendri barem kad covjek ode na utakmicu ima gdje otici pa ko bolji to je sportski?
7 2
Samoiskreno
Fuad Kasumovic 2016 godine: Ako jedna vlast ne moze obezbjedit stabilan Čelik u svoj ovoj bijedi, takva vlast ne da treba da postoji nego treba da bude daleko od bilo cega. Video snimak postoji
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti