Olić pravi neočekivan transfer?

Dobio poziv bivšeg saigrača

Olić pravi neočekivan transfer?

Ivica Olić nakon što se i zvanično oprostio od HSV-a dobija pozive sa svih strana. 

Iskusni hrvatski napadač sve ozbiljnije razmišlja o tome da svoju karijeri nastavi u popularnoj MLS ligi, međutim njegove planove bi mogao pokvariti poziv prijatelja Davida Jarolima s kojim je jedno vrijeme dijelio svlačionicu. 

Jarolim danas u Mladi Boleslav obnaša funkciju sportskog direktora i tamošnjim medijima je otkrio da je pozvao Olića da pojača ovaj češki klub.

"Rekao sam Ivici da bih volio da dođe u Mladu Boleslav", otkrio je Jarolim. 

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Fudbaler kao što je Olić predstavljao bi veliko pojačanje za ovaj češki tim. Iza sebe ima veliku karijeru u kojoj je pored HSV-a još nastupao za Dinamo, CSKA, Bayern, Herthu... 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti