Olimpic angažovao trojicu novih fudbalera
Alem Plakalo

Bivši omladinci tima sa Koševa

Olimpic angažovao trojicu novih fudbalera

Sarajevski Olimpic je danas potpisao ugovore sa trojicom novih fudbalera.

Klub sa Otoke se u ovom prijelaznom roku suočio sa brojnim odlascima i trenera Kolara očekuje težak posao u idućoj sezoni, a da se Olimpic nema namjeru predavati govori i to da se intenzivno pregovara s nekoliko igrača.

Sa Olimpicom su već danas ugovore potpisala trojica mladih fudbalera, a radi se o Aldenu Bešiću i Alemu Plakalu koji su u posljednjoj sezoni nastupali za Bosnu, dok je Sandi Zulčić posljednji angažman imao u ljubuškoj Slogi. Sva trojica su u prošlosti igrala u omladinskom pogonu Sarajeva. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodajmo i to da će Olimpic u srijedu odigrati prijateljski meč sa Zrinjskim, koji će mostarskom klubu poslužiti kao generalna proba pred Legiju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi