Olimpic dogovorio dva nova pojačanja

Tim sa Otoke se pojačava

Olimpic dogovorio dva nova pojačanja

S. Mlaćo

FK Olimpic na pragu je dogovora sa još dvojicom novih fudbalera.

Radi se Erminu Imamoviću, 21-godišnjaku koji će pojačati zadnju liniju tima sa Otoke, a koji je već nosio dres ovog kluba. 

Imamović je proteklih dana boravio na probi u mostarskom Zrinjskom, ali na kraju nije postigao dogovor, te se već priključio timu sa Otoke. U narednim danima će i zvanično potpisati ugovor. Ovaj nogometaš posjeduje i rusko državljanstvo, a nastupao je za Lokomotiv Mosku U-19, CSKA Moskvu II, te Hajduk Split II. 

Također, tim sa Otoke će pojačati Miloš Džugurdić, koji je stigao u naš glavni grad i očekuje se ozvaničenje saradnje sa timom s Otoke. Džugurdić je 24-godišnji ofanzivac koji je prošao školu beogradskog Partizana, a nastupao je još za Teleoptik, Spartak, Voždovac, Mladost i BSK Borac. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije tajna da ambiciozni čelnici ovog kluba vode pregovore i sa dvojicom bivših nogometaša Željezničara Benjaminom Čolićem i Muamerom Svrakom, a konačan ishod pregovora će biti poznat u narednim danima. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi