Olimpic nakon penala eliminisan u Gradišci

Kraj za tim s Otoke

Olimpic nakon penala eliminisan u Gradišci

M. Šljivak

Fudbaleri Kozare plasirali su se u osminu finala Kupa BiH nakon što su boljim izvođenjem penala savladali Olimpic s 3:2 (0:0).

Kozara je bolje ušla u meč i na otvaranju su imali odličnu šansu preko Glišića, da bi zatim u nastavku Olimpic preko Udovičića imao veliku priluku, ali se usprkos dobrim šansama na odmor otišlo bez golova.

Tim iz Gradiške je bio bolji u nastavku. Stvorili su nekoliko šansi, ali je golman Đakušić isključen, pa je do kraja Kozara igrala s igračem manje.

Ipak, do kraja u mreže mirovale, pa se pristupilo izvođenju penala. Bolje su se snašli domaći, te su stigli do pobjede i prolaza dalje.

Kup BiH:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 Kozara - Olimpic 0:0 (3:2)

Kozara: Đakušić, Marinković, Komljenović, Makitan, Glišić, Popović, Majetić, Marin, Popović, Petković, Dekić. Olimpic: Dujković, Holi, Handžić, Bjelak, Ajdinović, Rastoka, Zulčić, Plakalo, Mikuličić, Mašić, Udovičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije