Olimpic pobjednik Bajramskog turnira

Vukovi bolji od Sarajeva u finalu

Olimpic pobjednik Bajramskog turnira

E. Škorić

U sarajevskoj Skenderiji večeras je odigrana završnica Bajramskog turnira, a pobjednički pehar ove godine ide u vetrine Fudbalskog kluba Olimpic.

Fudbaleri Olimpica u finalu su, rezultatom 4:1, bili bolji od Sarajeva, te tako osvojili trofej za najbolju ekipu ovogodišnjeg Bajramskog turnira.

Prije finalne utakmice, odigrana je i utakmica za treće mjesto, koje je, boljim izvođenjem penala, pripalo Željezničaru. Naime, Slavija i Željezničar odigrali su 4:4, ali je tim sa Grbavice bio uspješniji nakon penala (7:5).

Najboljim igračem turnira proglašen je Zajko Zeba (Željezničar), ujedno i najbolji strijelac turnira, a za najboljeg golmana proglašen je mladi čuvar mreže Sarajeva Ibro Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.