Olimpija i Aris zovu bivšeg mladog Zmaja
Foto: EPA

Postao slobodan igrač

Olimpija i Aris zovu bivšeg mladog Zmaja

Ognjen Gnjatić zajedno sa Adnanom Kovačevićem odlučio je napustiti Koronu Kielce.

Bh. internacionalcima je istekao ugovor s poljskim prvoligašem i odlučili su da potraže nove izazove. Svoju karijeru Kovačević će nastaviti u Mađarskoj gdje je potpisao ugovor sa Ferencvarošom, a blizu novog angažmana sada je i Gnjatić.

Fudbaler koji je u prošlosti igrao za Kozaru iz Gradiške na stolu ima ponudu Olimpije, a mediji u Grčkoj donose informaciju da nije isključeno ni da se 28-godišnji vezista vrati u tamošnji fudbal.

Gnjatić je ostavio dobar dojam za vrijeme igranja u Plataniasu, a sada bi ga navodno u svoje redove rado doveo Aris kojeg vodi nekadašnji trener Hamburger SV-a Michael Oenning.

Potražite više informacija na temu Super League:

Navodno se Aris za Gnjatića interesovao i zimus.

Kroz dosadašnju inostranu karijeru Gnjatić je pored Korone i Plataniasa još igrao za nizozemsku Rodu. Također, bio je i U21 reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

marjank
Pridi u Olimpiju!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi