Olimpija pronašla klub Tomislavu Tomiću
FOTO: NK Olimpija

Sasvim očekivan potez kluba iz Ljubljanje

Olimpija pronašla klub Tomislavu Tomiću

S. Mlaćo
U Sloveniji je završen prelazni rok, a bh. vezista Tomislav Tomić u posljednji čas pronašao je novi angažman.

Olimpija se odlučila riješiti Tomića koji nije bio ni u kombinaciji na startu drugog dijela sezone, pa je bilo jasno da će napustiti klub.

S obzirom na važeći ugovor, saradnja nije prekinuta, pa je klub odlučio da Tomića pošalje na posudbu u NK Celje, sedmoplasiranoj momčadi lige.

Tomić tako napušta Olimpiju nakon samo šest mjeseci, a vratio se iz Admire Wacker.

Do sada je dres Olimpije nosio 144 puta, a jednom je bio i prvak Slovenije sa tim klubom.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

V dresu NK Celje bo do konca sezone igral tudi Tomislav Tomić. Grofje so si izkušenega vezista izposodili od NK Olimpija Ljubljana. #PrvaLigaTelemach 📸 NK Celje

Posted by Prva liga Telemach on Wednesday, February 16, 2022

Na kraju sve nije išlo po planu, a klub mu se putem zvanične stranice zahvalio i poželio sreću u novoj sredini. Kada posudba istekne, vjerovatno će i završiti njegova epizoda u Olimpiji.

Top Komentari

Brazuka
Propo ko kauč
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi