Skender o Tomislavu Tomiću: Dali smo mu vremena da razmisli, doveli smo igrače na njegovu poziciju

Iskusni vezista na izlaznim vratima Olimpije

Skender o Tomislavu Tomiću: Dali smo mu vremena da razmisli, doveli smo igrače na njegovu poziciju

S. Mlaćo
Iskusni vezista Tomislav Tomić nije nastupio ni u jučerašnjem derbiju Olimpije i Maribora (1:0).

Tomić nije bio u kombinaciji ni za prvi meč nastavka sezone, te će vjerovatno napustiti klub, što se ranije i najavljivalo.

Kako prenosi nogomania.com, iskusni vezista polako završava svoje drugo poglavlje u Olimpiji.

Moglo se to naslutiti već tokom prelaznog roka, kada se pisalo da će šansu dobiti neke 'druge snage' i da je Tomićev status za budućnost u klubu upitan.

Na pitanje o trenutnom statusu nekadašnjeg člana Zrinjskog, Željezničara, GOŠK-a, Širokog Brijega, trener Olimpije Dino Skender bio je jasan.

“Doveli smo nove igrače na njegovu poziciju. Razgovarali smo sa njim, dali mu vremena da razmisli. U narednim danima biće jasno da li ćemo naći zajedničko rješenje“, kazao je Skender.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Dobro plaćeni Tomić očigledno ne želi tek tako napustiti Olimpiju, no svjestan je i će mnogo izgubiti ukoliko polusezonu bude bez utakmica.

U Olimpiju se Tomić vratio iz austrijske Admire, a upisao je do sada 114 utakmica u Prvoj ligi Slovenije.

Top Komentari

Brazuka
Hahahaha pa ovaj ne može vise igrat ni u Fuzinaru. Sada će se nuditi u BiH i glumiti igrača
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi