Olimpik od sutra u Neumu

Završni dio priprema za Vukove sa Otoke

Olimpik od sutra u Neumu

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika poraženi su jučer u Halilovićima u prijateljskom meču od Slavije sa minimalnih 1:0. Vukovi nisu bili na svom nivou, pa je član Prve lige RS upisao pobjedu, a od sutra će destinacija federalnog prvoligaša sa Otoke biti Neum.

Naime, Vukovi sutra u 10 i 30 polaze sa stadiona Otoka, a u Neumu će boraviti do kraja sedmice. Zatim slijedi povratak u Sarajevo, te pripreme za prvi meč nastavka sezone protiv mostarskog Veleža.

Za sada nije poznato da li će Olimpik u Neumu odigrati i eventualni prijateljski meč, ali iz Olimpika su nam kazali da je takva mogućnost sasvim otvorena.

Podsjetimo, Olimpik je prvi dio sezone okončao na trećem mjestu sa dva boda zaostatka za jesenjim prvakom Zvijezdom iz Gradačca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi