Fudbaleri Olimpika otputovali na pripreme u Medulin

Vukovi nastavljaju pripreme

Fudbaleri Olimpika otputovali na pripreme u Medulin

Fudbaleri Olimpika otputovali su danas na pripreme u Medulin.

Tu će igrači ovog kluba iz Prve lige Federacije BiH odraditi nastavak priprema pred izazove koji im slijede kada je u pitanju borba za ulazak u Premijer ligu.

Šef struke Dino Đurbuzović na pripreme je poveo 23 igrača i tri golmana i to:

Bandović, Hodžić, Čalaković, Uzelac, Selman, Ćizmić, Sadiković, Blaić, Karić, Šćepanović, Muminović, Čvoro, Bibić, Osmanović, Tatar, Duraković, Jusić, Milović, Stojanović, Vukomanović, Jusufbašić, Kršić, Kovač, Zeba, Alešević i Rastoder.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vukovi će u Medulinu odraditi nekoliko kontrolnih utakmica, a posljednji dio priprema će obaviti u Sloveniji. Inače, Olimpik prvu utakmicu u nastavku sezone igra protiv Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi