Olimpik remizirao protiv Istre

Turnir u Medulinu

Olimpik remizirao protiv Istre

Endin Čaušević

Fudbaleri Olimpika danas su remizirali protiv Istre (2:2) na na otvaranju turnira u hrvatskom Medilinu.

Ekipa iz Sarajeva odigrala je veoma dobar meč i u dva navrata je imala prednost, ali na kraju je Istra uspjela da dođe do remija. Olimpik je stigao do vodstva u 12. minuti utakmice kada je Tartar zatresao mrežu protivničke ekipe.

Međutim, u 36. minuti Istra je stigla do izjednačenja golom Vojnovića sa bijele tačke. No, Olimpik je u samom finišu prvog dijela ponovo poveo i to autogolom Sumića.

Konačan rezultat ove utakmice postavio je Krznarić u 71. minuti koji je pogodio za 2:2. Pored Olimpika i Istre na turniru Medulin Cup učestvoju još Žarkovo i Gorica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik: Bandović, Blaić, Duraković, Ćizmić, Sadiković, Muminović, Šćepanović, Ribić, Osmanović, Karić, Tatar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi