Olimpik oslabljen i u Vitezu

Bez Svrake i Kojića

Olimpik oslabljen i u Vitezu

S. Mlaćo

Porazom od Čelika (0:1) još u petak, nogometaši Olimpika siguran su putnik za niži rang.

Iako su ambiciozni čelnici kluba sa Otoke u zimskom prelaznom roku dali sve od sebe da u klub dovedu igrače koji svojom kvalitetom mogu osigurati klubu opstanak, to se ipak neće desiti.

Olimpik je iz kola u kolo nastavio da tone, a mala nada javila se nakon pobjedom nad Metallegheom (1:0). Ipak, jedna pobjeda ne može biti dovoljna, a sve nadu o opstanku pale su nakon poraza od Zeničana.

Olimpik će do kraja sezone igrati bez ikakvog pritiska i imperativa, te sigurno nekome pomrsiti račune. U subotu će izabranici Dragana Radovića u goste Vitezu, koji u drugom dijelu sezone igra katastrofalno, te se nalazi na četvrtom mjestu Lige za opstanak, sa samo četiri boda više od zeničkog Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tim iz našeg glavnog grada u Vitezu će biti oslabljen neigranjem Muamera Svrake i Jove Kojića koji su protiv Čelika zaradili svoj treći žuti karton. 

Svakako da će to biti novi problem za Radovića koji će morati pružiti priliku igračima koji do sada i nisu imali preveliku minutažu. A vjerovatno su i zaslužili.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi