Petrović: Treba nam još sedam bodova za opstanak

Olimpik remizirao protiv Tuzla Citya

Petrović: Treba nam još sedam bodova za opstanak

H. Zilić

Olimpik je danas osvojio još jedan bod u borbi za opstanak u PLBiH.

U 28. kolu Vukovi su na Koševu remizirali protiv Tuzla Citya rezultatom 1:1.

Nakon sjajne utakmice na Koševu komentar je dao i trener Olimpika, Slavko Petrović.

"Opet smo loše otvorili utakmicu. Protivnik rano dolazi do penala. Nismo se vratili nakon gola. Bila je rastrgana utakmica. Bilo je dosta rezultatskog značaja za oba tima. Prvo poluvrijeme je pripalo Tuzla Cityu", rekao je Petrović, a zatim nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo pokazali karakter u drugom poluvremenu. Izašli smo ozbiljnije, profesionalnije, pravili smo pritisak, nismo iskoristili neke kontre. Remi je realan rezultat. Ovo je naš prvi od šest posljednjih koraka. Sloboda je trijumfom protiv Radnika obezbijedila opstanak, nama ostaje još borbe. Tri boda protiv Slobode bi puno značilo. Sedam bodova do kraja bi nam bilo dovoljno za opstanak."

Top Komentari

Mustafa
Debeli za****o si se! Trebaće Vam puno više bodova. Borac pušta sledeću tekmu Krupi pa onda slijedi Krupina serija pobjeda. Ni Sloboda nije potpuno sigurna sa 31 bodom! Još je 15 bodova u igri ne zaboravi to.
1 4
Ajax11
A ove Tuzle,umjesto da puste oni zapeli za ovim bodom
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi