Olimpik u generalci uspješniji od Slavije

Meč odigran u Kiseljaku

Olimpik u generalci uspješniji od Slavije

Fudbaleri Olimpika su u generalci za proljetni dio sezone savladali ekipu Slavije rezultatom 2:1.

Utakmica odigrana u Kiseljaku je u potpunosti pripala ekipi sa Otoke. Tokom cijelog susreta su imali posjed lopte dominirali, dok je ekipa iz Istočnog Sarajeva uspijevala da odoli napadima Vukova.

U prvom dijelu Olimpik je imao nekoliko vrlo dobrih prilika, ali do pogotka nisu uspjeli. Malo je nedostajalo prisebnosti napadača, a u nekoliko situacija je golman Slavije sjajno reagovao i spasio svoju mrežu.

U drugom dijelu ista situacija na terenu, inicijativa Olimpika je bila kontinuirana, ali je do pogotka prva došla ekipa iz Istočnog Sarajeva. Arbinja je bio strijelac sredinom poluvremena. Olimpik je nakon toga nastavio sa stvaranjem prilika, a do poravnanja su došli preko Osmanovića, koji je nakon jedne dobre akcije bio precizan i savladao golmana Slavije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dvije minute prije kraja nakon kornera Milović je postigao pogodak za konačnih 2:1 u korist Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi