Petrović: Imamo najteži raspored

Komentar nakon remija protiv Veleža

Petrović: Imamo najteži raspored

H. Zilić

Olimpik je u posljednjoj minuti meča izborio remi protiv Veleža (1:1) u 24. kolu PLBiH.

Nakon utakmice u mix zoni komentar je dao trener Vukova, Slavko Petrović.

"Malo sretan kraj. Pokušali smo da iznenadimo Velež na početku utkamice sa 4-1-4-1. Velež otvara utakmice dobro, ali mi smo večeras preuzeli to, ali ekipa je onda pala nije mi jasno zašto. U prvom poluvremenu je bilo 50-50. U drugom poluvremenu smo nakon minut igre primili gol i znali smo da će onda biti teško. Na kraju smo pritisli Velež, pravili pritisak i na kraju ja mislim zaslužen i realan rezultat", rekao je Petrović, a zatim se dotakao rasporeda Olimpika do kraja sezone.

"Kad sam pravio analizu zadnjih utakmica, evidentno je da najbolji raspored ima posljednja ekipa, koja dočekuje direktne konkurente. Najlošiji raspored imamo mi. Ideš Borcu, Željezničaru, Širokom... Što se tiče "lakših" utakmica mi moramo da gostujemo konkurentima. Raspored nije idealan."   

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

      

Top Komentari

jebacmamavedo696969
Mater ti ****m
1 9
jebacmamavedo696969
Grob ti **** m
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti