Olimpik želi Nedima Mekića
Sigurno da bi Mekić pojačanje za Vukove sa Otoke koji neodustaju od borbe za prvo mjesto

Iz Radnika na Otoku?

Olimpik želi Nedima Mekića

S. Mlaćo

FK Olimpik je do sada realizovao jedno pojačanje. Naime, čelnici drugoplasiranog tima Prve lige FBiH angažovali su iskusnog Zajka Zebu koji je proteklih pola godine proveo kao trener u stručnom štabu FK Željezničar.

Novo pojačanje mogao bi da bude vezista Radnika Nedim Mekić. Mekić je proteklu polusezonu nosio dres premijerligaša iz Bijeljine, a za SportSport.ba je potvrđeno da su sa Otoke zainteresirani za njegovo usluge.

Problem jedino može predstavljati to što Mekić sa Radnikom ima važeći ugovor, a sve će biti poznato u narednim danima.

Mekić je prije Radnika nastupao za GOŠK, Zvijezdu Gradačac, Travnik, Željezničar, Igman... Za Radnik je ove polusezone u ligi upisao 15 nastupa uz jedan pogodak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi