Popio pivo da se smiri: U Bayernu će propasti u zemlju kad vide koje mjesto je Real dodijelio Kahnu

Dobio je naknadnu pozivnicu

Popio pivo da se smiri: U Bayernu će propasti u zemlju kad vide koje mjesto je Real dodijelio Kahnu

Admin Čaušević

Oliver Kahn se tokom dana našao u centru pažnje, ne zbog nekog incidenta već zbog poteza koji na neki način ide na sramotu Bayerna zbog čega je morao reagovati i Real Madrid.

Bayern je odlučio da ne pozove Kahna na revanš meč polufinala Lige prvaka, a kad su u Realu to saznali odmah su uručili poziv legendarnog golmanu.

Kamere su sasvim očekivano sa posebnom pažnjom pratile kako dolazak Kahna na Bernabeu kao i na mjesto gdje će sjediti.

Umjesto da bude sa predstavnicima Bayerna i sa legendama njemačkog velikana, popularni Titan je primoran da sjedi pored bivših igrača Reala.

Tako se Kahn našao u društvu Alvara Arbeloe i Julia Baptiste. Kad shvate šta su priredili jednoj od najvećih klupskih legendi u Bayernu će tek postati svjesni greške.

Oglasi

Kamere su u jednom trenutku uspjele snimiti Kahna i kako odlazi po plastičnu čašu piva. Možda i to dovoljno govori kako se osjećao.

Čuveni golman je za Bayern upisao više od 600 nastupa. Klupski dres je nosio 15-ak godina te nosi ogromne zasluge za brojne trofeje u tom periodu, uključujući i Ligu prvaka 2001. godine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kahn je prošle godine dobio otkaz kolo prije kraja Bundeslige na poziciji direktora, a zanimljivo da mu i tada klupski predstavnici nisu poslali poziv da prati meč posljednjeg kola protiv Koelna kada je dramatično osvojena salatara.

Da li je Kahna zaslužio takva poniženja nakon svega što je dao Bayernu? Pitanje na koje će vjerovatno odgovor morati dati rukovodstvo Bavaraca.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi