Oliver Kahn je još jednom pokazao šta misli o Erlingu Haalandu
FOTO: EPA

Norvežanin sve dalje od Bayerna

Oliver Kahn je još jednom pokazao šta misli o Erlingu Haalandu

Haris Zilić

Ponovo se zakuhala situacija oko transfera norveškog napadača i člana dortmundske Borussije,  Erlinga Haalanda.

Njemački mediji su uporni i Haalanda sve više sele u Bayern.

Ovaj put su tim pitanjem iznervirali Olivera Kahna koji je imao žestok odgovor.

"Šta će nam Haaland? Imamo Lewadowskog koji zabija 30-40 golova po sezoni. Koliko puta to moramo ponoviti, ne razumijem", odgovorio je Kahn novinaru.

Prvi čovjek kluba Oliver Kahn preferira novi ugovor za Poljaka ispred eventualnog dovođenja Haalanda i navodno nema namjeru da se uključi u borbu za Norvežanina.

Raiola je raije objavio kako su u konkurenciji za dovođenje čudesnog Norvežanina Manchester City, Barcelona, Real Madrid i minhenski Bayern.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"On će napraviti naredni korak za karijeru", rekao je Raiola za njemački Sport1 i nastavio je:

"Bayern, Real, Barcelona i Manchester City su među klubovima gdje može ići", poručio je Raiola.

Top Komentari

Adnanos
Bayern nece nikad izdvojit tolike pare za jednog igraca niti dozvolit manipulisanje jednog menedzera. Tako da je odgovor bio vise nego logican.
5 0
Mele
Bayern bi ga kupio, mogu platiti tih 75 miliona, ali ko ce tog menadzera platiti, on hoce oko 20 miliona pa od Haalanda otac mu toliko, spomnju platu za igraca oko 30 miliona u klubu, malo koji klub to moze da podnese, cifra ide na 300 miliona brzo ako sve ovo se ispuni.Pandemija je mnoge srusila, kao i ostalo u svijetu, treba staviti neki maks, na provizije menadzera i plate igraca, ca 10 miliona i ni banke vise.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije