Kahnov izraz lica nakon eliminacije Bayerna govori više od 1000 riječi

Stvari izmiču kontroli

Kahnov izraz lica nakon eliminacije Bayerna govori više od 1000 riječi

Edmir Škorić

Veliku senzaciju priredio je večeras Freiburg koji je na Allianz Areni slavio sa 2:1 protiv Bayerna i tako se plasirao u polufinale Kupa Njemačke.

Thomas Tuchel je po drugi put vodio Bayern i niko nije očekivao da će ovaj tim ispasti iz Kupa. Veliko je to razočarenje za sve u Minhenu jer su ipak doveli Tuchela prije desetak dana umjesto Juliana Nagelsmanna s ciljem da rezultatski napreduju.

Debi Tuchela je bio uspješan - 4:2 je savladana Borussia Dortmund u Bundesligi - ali koji dan kasnije očajno izdanje kod kuće i težak poraz.

Freiburg slavi plasman u polufinale, gdje se ranije plasirao i Eintracht koji je u Frankfurtu sa 2:0 savladao ekipu Union Berlina, dok se ostala dva meča četvrtfinala igraju u srijedu.

I dok Hasan Salihamidžić nije uočen na tribinama večeras, kamere su prikazale Olivera Kahna, a jedan od čelnika njemačkog velikana je jednostavno "potonuo" kada je shvatio da se njegovom timu sprema eliminacija.

Ko zna šta slijedi narednih dana u Bayernu, no poraz od Freiburga donosi nove nemire, a neki bi sve to mogli skupo platiti.

Tuchel je tek stigao, naravno on ima punu podršku, ali neke druge osobe zaposlene u klubu možda će od večeras strahovati za svoju poziciju.

Sada je vjerovatno laknulo Nagelsmannu i, koliko god volio Bayern, vjerovatno se samo nasmijao kada je vidio konačan rezultat duela u Minhenu.

Što se njega tiče, on je u naprednim pregovorima sa Chelseajem i vrlo je izvjesno da će ubrzo postati novi menadžer londonskog tima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nije to ništa sta ih čeka protiv Citya
1 2
Chelsea1
A dizu se u nebesa,nek ih je neko prizemljio,nisu im pomogle ni sudije.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi