Oliver Kahn uskoro postaje predsjednik Bayerna, a sa sobom vodi zloglasne kriminalce

Ko ga to čuva?

Oliver Kahn uskoro postaje predsjednik Bayerna, a sa sobom vodi zloglasne kriminalce

E. Škorić

Jedan od najvećih golmana svih vremena Oliver Kahn vraća se u klub u kojem je svojedobno ostavio veliki trag.

Kahn je od 1994. do 2008. godine nastupao za Bayern i osvojio je s Bavarcima sve što se moglo osvojiti, a kako pišu njemački mediji, na Allianz Arenu sada će se vratiti na velika vrata.

S obzirom da 31. decembra 2021. godine ističe predsjednički mandat Karl-Heinzu Rummeniggeu, u Bayernu su odlučili da upravo Kahn bude taj koji će ga naslijediti prvim danom naredne godine, što će biti velika čast, ali i odgovornost za golmansku legendu.

I dok čeka da krene vladati Bayernom, Kahn posjećuje razne događaje, a posljednji u nizu je promocija jedne kladionice u Kelnu.

Ništa ne bi bilo neobično da njemački Bild nije obratio pozornost na zaštitare koje je njemači golman imao sa sobom.

Na fotografiji se nalaze trojica zaštitara koji prate Kahna, a Bild tvrdi da su dva od tri zaštitara ili tjelohranitelja dio kriminalne bande koja je optuživana za razne nasilne zločine, dok je jedan od njih bio uključen u pucnjavi.

U članku se navodi da bi oni mogli biti članovi kartela Honorfield Angels of Hell, koji je itekako poznat u Njemačkoj, posebno organima reda i mira.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oni se zajedno s grupom Bandidos nalaze u otvorenom sukobu u gradu Kelnu, koji je često bio poprište oružanih sukoba. Je li možda bio ugrožen i život budućeg Bayernovog predsjednika?

Bild tvrdi da bi, da su pripadnici Bandidosa bili prisutni tijekom nedavnog događaja, moglo doći do oružanog sukoba i Kahn bi mogao biti u središtu sukoba, zahvaljujući upravo svojim tjelohraniteljima.

Top Komentari

Avenue
Turske njuške
1 6
Medo-Brundo
A sta ako je organizator platio i zaposlio tu firmu?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi