Olivier Giroud pakuje kofere, Madrid će biti njegov novi dom

Napušta Chelsea

Olivier Giroud pakuje kofere, Madrid će biti njegov novi dom

E. Škorić

Francuski napadač Olivier Giroud spreman je da napusti Chelsea.

U posljednje vrijeme Giroud je konačno dobio prostora za igru u Chelseaju, a Franku Lampardu se odužio s nekoliko pogodaka. Ipak, unatoč tome, on je odlučio da ovog mjeseca napusti London.

Giroud je bio meta nekoliko klubova kojima je neophodan napadač, na kraju, čini se, odabrao je Atletico Madrid, u koji će doći kao zamjena za Diega Costu, koji bi, zanimljivo, mogao put Londona i to u Arsenal.

Kako god, Giroud bi mogao da bude dobra opcija za Atletico, mada je činjenica da ni tamo neće previše igrati pored Luisa Suareza i Joaa Felixa...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Giroud je ove sezone odigrao 15 mečeva za Chelsea i postigao je devet golova, od čega tri u Premier ligi i pet u Ligi prvaka.

Top Komentari

meho
Da je Chelsea pametan pa da preduslov odlaska Girouda da dolazak Coste na Stamford ponovo, ali nije...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi