Olmo već u januaru mijenja klub?

Barcelona čeka svoju šansu

Olmo već u januaru mijenja klub?

S. Mlaćo
Dani Olmo bi već u januaru mogao napustiti RB Leipzig.

Naime,  to tvrdi novinar Bilda Christian Falk.

Navodi da Barcelona nije odustala od dovođenja Olma, te da ga planiraju posuditi u drugom dijelu sezone, a zatim otkupiti njegov ugovor.

Nije Barcelona jedini klub koji prate sjajnog Španca.

U igri su i engleski rivali Manchester City i Manchester United.

Dani Olmo je dijete Barcelone. Igrao je za omladinske selekcije ovog kluba u periodu od 2007. do 2014. godine kada je otišao u zagrebački Dinamo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Odlazak u Hrvatsku se ispostavio kao pravi potez. U dresu Dinama Olmo je eksplodirao i prošle godine je otišao u RB Leipzig.

Povezivao se 23-godišnji fudbaler i ranije sa Barcelonom. Ipak, on je odlučio ići stepenicu po stepenicu, no sada bi se mogao vratiti u staro jato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi