Olmo ipak u Francuskoj? Jedna osoba bi ga mogla uvjeriti u dolazak

Španac će birati između nekoliko klubova

Olmo ipak u Francuskoj? Jedna osoba bi ga mogla uvjeriti u dolazak

E. Škorić

Dani Olmo povezivao se s Barcelonom i Milanom, no sada se u trku uključio i francuski Monaco.

Tim iz Kneževine prati razvoj situacije oko Olma, nemam problem s financijama i ima na klupi bivšeg španskog selektora Roberta Morena, koji bi mogao imati utjecaj na Olmovu konačnu odluku.

Tportal smatra da je Monaco u dobroj poziciji i da se s razlogom bori za potpis Dinamove zvijezde.

Modri traže 30 miliona eura za reprezentativca Španije i Monaco je spreman da to plati, ali sada se o svemu pita Olmo, koji je ipak najviše želio u Barcelonu, ali mora da odluči koji klub će mu pružiti priliku za najbolji razvoj i najveći napredak u karijeri.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Olmo je izrazio želju da ode već ove zime, Dinamo također nema ništa protiv jer će inkasirati čak 30 miliona, sada ostaje da čekamo neke konkretne poteze Barcelone, Milana ili Monaca, ali i konačan odgovor prve zvijezde prvaka Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi