Ništa od transfera Olma u Barcelonu?

Nastavlja se saga

Ništa od transfera Olma u Barcelonu?

Samir Mlaćo

Iz dana u dan Dani Olmo je glavna tema u hrvatskoj javnosti.

Naime, sjajni Španac je na meti velikog broja evropskih velikana, a prije par dana pojavile su se informacije da je u Dinamo stigla zvanična ponuda Barcelona, kluba za koji je već nastupao Olmo.

"Sretan sam što su se glasine pretvorile u konkretnu ponudu i što me Barcelona želi. Vratio bih se kući, proveo sam šest godina u La Masiji i oni su me naučili životnim vrijednostima", rekao je Olmo.

Olmo je prevazišao HNL i osjeća se spremnim za novi izazov.

"Želim ići na Evropsko prvenstvo sa Španijom, a taj put bit će mi otežan ako ostanem u slabijem takmičenju poput hrvatske lige. Želim napraviti korak naprijed, želim mjesto u reprezentaciji, želim napredovati. Ne odlazim samo zato što me traže, već želim napraviti korak naprijed u karijeri", odlučan je Olmo.

Španski mediji danas pišu da je Barcelona stopirala pregovore zbog toga što je sve isplivalo u javnost, te da su posao planirali završiti u strogoj tajnosti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sada žele sve riješiti i obezbijediti Olma, ali kako bi on došao na ljeto.

Prema neslužbenim informacijama, Dinamo će za Olma tražiti odštetu od 35 do 40 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user85
Tolike pare dati za igrača iz hrvatske lige!?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije