Olympiakos se uključio u borbu za Bajića

Grci žele bh. napadača

Olympiakos se uključio u borbu za Bajića

E. Škorić

Bh. reprezentativac Riad Bajić ima sve više opcija kada je u pitanju ljetni prelazni rok.

Bajić je briljirao u ovoj sezoni, pa je tako postigao 17 pogodaka u prvenstvu i nije čudo što napadača Konyaspora žele brojni velikani.

Turski Fenerbahče najviše se zanima za Bajića, no bivši golgeter Željezničara ima još opcija. Njemački bundesligaši Koeln i Hoffenheim su se također uključili u trku za Bajićev potpis, a danas stiže vijest da još jedan klub ima namjeru da ga dovede.

Navodno se grčki prvak Olympiakos ozbiljno zagrijao za Bajića, koji ima ugovor do 2020. godine, no i u Konyasporu su nekako svjesni da će bh. nogometaš ubrzo promijeniti sredinu.

Potražite više informacija na temu Super League:

Vjerujemo da će Bajić napraviti iskorak u karijeri, a također da će igrati u Ligi prvaka. Ta želja će mu se ostvariti ukoliko ode u Hoffenheim ili Olympiakos, koji su izborili nastup u najelitnijem klupskom takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi