Poznata sudbina Omara Beće

Potpisao ugovor sa Plavima

Poznata sudbina Omara Beće · Zvanično

Edmir Škorić

Mladi veznjak Plavih, Omar Beća, produžio je ugovor s FK Željezničar.

Omar Beća je u sezoni iza nas odigrao 30 utakmica na kojima je postigao jedan gol i dodao dvije asistencije. Beća je član Želje od 2013. godine.

"Drago mi je što ostajem vjeran Želji i Grbavici. Hvala stručnom štabu i Upravi Kluba što su mi dali priliku da rastem kao igrač u najvećem klubu u BiH", kazao je Beća.

On je samo jedan u nizu igrača koji su proteklih dana potpisali nove ugovore sa Željezničarom. Prethodno su to učinili Nedim Mekić, Armin Hodžić, Amar Drina, Haris Hajdarević...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti