Omar Pršeš novi igrač FK Velež

Omar Pršeš novi igrač FK Velež · Zvanično

E. Škorić

Fudbalski klub Velež postigao je dogovor s Omarom Pršešom i on je drugo pojačanje Mostaraca ove zime.

Nakon Samira Radovca, u redove Veleža došao je i Pršeš, koji je potpisao ugovor na dvije i po godine.

Pršeš je rođen 7. maja 1995. godine u Tuzli. Ranije je nastupao za Slobodu, Olimpik i Zvijezdu Gradačac. Igra na poziciji veznog igrača.

U protekloj je sezoni odigrao 19 premijerligaških mečeva i postigao je dva gola uz dvije asistencije, a u Mostar odlazi kao slobodan igrač.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Samo jako Federalci
4 16
enko
Ocekujem dobre igre od ovog decka,dosao je u uređen klub gdje moze pokazati sve svoje kvalitete.uslovi idealni,plata redovna,okruzenje idealno ,navijaci fanatici a na njemu je samo da slusa upute trenera i da daje sce od sebe.sretno
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi