Omer Berbić iz Budućnosti u Zvijezdu

Transfer u Prvoj ligi

Omer Berbić iz Budućnosti u Zvijezdu

M. Šljivak

Omer Berbić novi je član Zvijezde iz Gradačca.

Ovaj 23-godišnji defanzivac potpisao je danas ugovor sa rivalom iz Gradačca, te je predstavljen kao novi igrač ovog tima.

Berbić je protekle polusezone bio standardan član prve postave Budućnosti. Odigrao je 14 utakmica u Prvoj ligi Federacije BiH i zabio je jedan gol.

Treba svakako istaći da je ovaj štoper kompletnu omladinsku karijeru proveo u timu iz Banovića i ovo je po prvi put da odlazi iz kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda je nakon prvog dijela sezone na šestom mjestu Prve lige, a Budućnost je 11.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Vidi HUSARE, SEOSKI MINO RAIOLA...voli covjek 100 eura, i 50 eura od buduceg transfera..
3 3
Saban
Zvijezda po starom njeni stoperi iz njene skole ihraju u gracanici borcu iz samca itd i c7jenjeni i dobri a zvijezda kupuje stopere gluposti nikad kraja
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi